top of page

2012

Ripoll, 8 de Setembre de 2012
Una usuària de la Fundació compleix 100 anys!
Moltes Felicitats!
El Ripollès és una de les comarques més envellides de Catalunya. No obstant això, també és poc freqüent que algú arribi als cent anys com és el cas de Nativitat Forment, que hi va arribar el passat 8 de Setembre. Per celebrar aquest fet, el dijous 14 se li ha organitzat un acte de reconeixement a la Fundació Guifré amb la presència de familia i autoritats.
Video de la notícia:
http://televisiodelripolles.xiptv.cat/noticies/capitol/nativitat-forment-arriba-als-100-anys#
Ripoll, 4 de Novembre de 2012
La Fundació participa en la marxa Caminem per l'Envelliment Actiu al Ripollès
Bona valoració de la primera edició de la marxa Caminemper l’Envelliment Actiu al Ripollès, que va tenir lloc aquest diumenge passat a les poblacions de Camprodon, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses. En total, les marxes simultànies van agrupar un total de 200 persones participants, la majoria de les quals dones. Per franja d’edats, el grup més nombrós tenia entre 71 i 80 anys, mentre que també hi va haver una bona participació per part dels menors de 40 anys, xifra que destaca el caràcter familiar de l’activitat.
Tot i que la pluja va fer acte de presència, es van poder completar tots els recorreguts, que van finalitzar amb un bon refrigeri. Durant la caminada, els i les participants van tirar fotografies amb les quals es farà una exposició online al bloc Caminem per l’Envelliment Actiu al Ripollès, consultable a partir del 30 de novembre, podeu anar enviant les fotografies que es van fer durant les caminades al correu electrònic: cbsripolles@ripolles.cat
L’activitat ha estat organitzada pel Club Excursionista de Ripoll, la Unió Esportiva de Sant Joan de les Abadesses, la Residència geriàtrica L’Hospital de Camprodon i Creu Roja de la Vall de Camprodon amb la col·laboració del Consorci de Benestar Social del Ripollès i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat. Cal destacar la participació de nombroses entitats. A Ripoll: Protecció Civil, el Casal de la Gent Gran, el Club Casal d’Avis, la Residència Llar Sant Eudald, la Fundació Guifré i l’Ajuntament.
​Links de la notícia:
http://envellimentactiuripolles.wordpress.com/
http://www.ripollesdigital.com/noticias/noticia-17952.html
http://www.naciodigital.cat/elripolles/noticia/19287/200/persones/caminen/marxes/simultanies/envelliment/actiu

MÉS IMATGES

bottom of page