La Fundació Guifré de Ripoll disposa d'un edifici de 4500 m2 distribuits en 7 plantes amb habitacions, zones comunes, sales d'estar, sala de visites, sala de rehabilitació/gimnàs, sala d'activitats, 2 menjadors, punt TIC, terrasses, cuina i bugaderia pròpies, perruqueria i podologia pròpies..., amb un gran jardí annex i unes vistes úniques, tot per atendre totes les necessitats dels nostres usuaris.

​INSTAL·LACIONS

LES INSTAL·LACIONS

CLUB CASAL DELS AVIS

​CLUB CASAL DELS AVIS

Situat a la planta baixa de l'edifici, és un servei de convivència, participació i esbarjo, amb servei propi de bar i menjador social, gestionat per l'Ajuntament de Ripoll. Al Club es realitzen moltes activitats: recreatives, lúdiques, formatives, culturals...

Amb més de 1000 socis és un referent per la gent gran de la vila de Ripoll.

EL CLUB

RIPOLL

Ripoll, capital de la Comarca del Ripollès i bressol de Catalunya, ha estat sempre i al llarg de la història una vila receptiva de persones procedents d'altres contrades i d'altres cultures.
Aquesta diversitat d'influències culturals configuren la base de la riquesa humana, social i associativa de la nostra vila. Una vila inquieta i encarada al futur; on centenars d'empreses elaboren dia a dia productes i serveis que viatjaran molt enllà, dins una economia global, portant la signatura d'un poble, d'una gent i d'una tradició de molts segles.

Una vila respectuosa amb l'entorn; on conviuen una intensa activitat comercial, industrial i empresarial prop de boscos i rius, valls i cims. I tot, sota un paisatge sensacional de muntanyes verdes i cel pur.

Una vila moguda; on onze milers de persones viuen i conviuen, estudien, treballen i esmercen esforç diari en promoure l'esport, la cultura, la vida als barris, el lleure, el turisme, la natura, el comerç, l'ensenyament, la festa,...
Una vila oberta; on cada dia de tot l'any es dona la benvinguda als visitants. Hostalers, restauradors, comerciants i tots els vilatans us ofereixen el millor servei al voltant d'un patrimoni romànic excepcional, i d'una oferta de lleure, esport i cultura per omplenar-vos les millors jornades.

LA COMTAL VILA

© 2012 by Fundació Guifré

  • s-facebook
  • s-twitter
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now