top of page

2015

 
Fira Santa Teresa
 
Com cada any, el 15 d'Octubre, sortim a passejar per la fira de Sta. Teresa que es fa a Ripoll.
 
Aquest, també ha sigut el segon any, que des de la Fundació Guifré hem posat una parada, on veníem  tot  tipus de manualitats,  coques i galetes realitzades per els nostres usuaris i pel propi personal del centre.
 
Caminada popular
 
 
 
El passat divendres dia 25 de Setembre, es va celebrar a Ripoll la" Caminada per l'envelliment actiu".
 
Des de la Fundació Guifré vem assistir a aquest acte. La caminada començava al Pla d'Ordina i s'anava fins a la Font del Tòtil, on allà hi havia un esmorzar i ambientació musical per tots els assistents.
Prenent la fresca
 
Aquest estiu, aprofitant el bon temps que ha fet, hem sortit molts dies a l'exterior de la residència a prendre la fresca, a escoltar música, a berenar...
 
Hem gaudit de bona companyia i ens ho hem passat d'allò més bé.
Revetlla Sant Joan
 
El dijous 25 de juny vem celebrar la revetlla de Sant Joan a la Fundació Guifré.  Com cada any, vem sortir a dinar al jardí amb una bona arrossada. També hi va haver la típica coca d'aquesta diada, petards, ball, i l'actuació musical del Casal de la Gent Gran d'Olot. 
 
El temps ens va acompanyar i ens ho vem passar d'allò més bé celebrant l'entrada a l'estiu a la fresca.
 
Excursió a Roses
 
El dijous 4 de juny , vam anar d’excursió a Roses. Vam fer un volt pel passeig marítim, i un bon dinar en un restaurant a primera línia de mar.  Va ser un dia diferent on avis i personal ens ho vam passar d'allò més bé.
 
Trobada
 
El dimarts dia 26 de Maig, varem fer la 13a Trobada Intergeneracional entre els usuaris de la Fundació Guifré i l'Escola Tomàs Raguer.  Aquest any els avis van explicar als nens  els records de la seva vida (com la pagesia, la Festa Major i la feina en una xurreria).  Després varem fer un esmorzar de xocolata desfeta i xurros, i un taller de manualitats conjunt. Els nens van preparar unes cartes per els nostres avis que els hi van llegir i donar perquè tinguessin un record d'ells.
 
Va ser un matí ple d'emocions!!
 
Sant Jordi
 
Com cada any, el dia de Sant Jordi al matí, vem sortir a passejar per el poble per poder veure l'ambient i les parades de llibres i roses que hi havia per tota la vila.
 
 
Burger King
 
Durant el mes de març hem fet sortides en petits grups per anar a Vic a dinar al Burguer King. Ha sigut una experiència molt positiva, a tots els residents els ha agradat l'experiència d'anar a menjar en un lloc nou per ells. Tots hi volen tornar a anar un altre dia!  Això de menjar hamburgueses, patates fregides, gelats... està vist que agrada a tothom!
 
Premis ENSEMS
 
Aquest any 2015, des de la Fundació Guifré ens hem tornat a presentar als premis ENSEMS, un concurs de fotografia de trobades intergeneracionals que organitza el Consorci de Benestar Social del Ripollès. Aquest cop hem estat guardonats  amb el premi accèssit per la fotografia "Trenant els anys".
 
Web premis ENSEMS
 
Espectacle de màgia
 
El dimarts dia 24 varem venir uns nois i noies de l'Escola Vedruna de Ripoll, a fer-nos un espectacle de màgia a través dels colors. Per amenitzar l'actuació, també varen tocar el violí i recitar poesies. Va ser una experiència diferent, que va agradar molt a tothom.
 
He fet 100 anys
 
 
Jo CARME FORDADA PUIG el dia 21 de febrer vaig arribar als cent anys de vida, i per celebrar-ho, a la Fundació Guifré em van organitzar un dinar i un acte de reconeixament amb la presència de la meva família i  autoritats. Va ser un dia molt emotiu per tots.
 
Video
 
Carnestoltes
 
 
El dimarts 17 de Febrer a la tarda, vem celebrar el carnestoltes a la residència.  Aquest any, tots els que hem volgut ens hem disfressat de nens petits. La tarda va estar ambientada amb música infantil de l'època dels nostres residents. Hi va haver pregó, actuació musical, berenar i ball. Ens van acompanyar a la rua i a la festa els nens i nenes d'educació infantil de l'escola Tomàs Raguer i de l'escola Ramon Surinyach.
bottom of page